Licht wil vanuit de Liefde van God bouwen aan interculturele communities waar mensen Heelheid en Hoop ervaren en anderen Thuisbrengen! Lees meer over onze visie!

SAM_2706

We vinden het een groot gemis dat er geen plek in de wijk is waar het licht van Jezus straalt. Daarom heeft Licht! als hoofddoel bouwen aan een hedendaagse gemeenschap van volgelingen van Jezus in de wijk Heuvel. We geloven dat ieder mens een enorme innerlijke honger naar liefde heeft. Alleen door verwarmd te worden door de liefde die God liet zien in het sterven van Jezus en een relatie met Hem kan deze honger vervuld worden. Ook zien we in ons eigen leven, het leven van de wijk en de wereld een hoop onrecht en ellende. Meestal hebben we hier zelf voor een groot deel schuld aan. Maar de kracht om te veranderen ontbreekt. Wij hebben ervaren dat door de opstanding van Jezus verandering van ons leven mogelijk is.

Dit goede nieuws willen we graag delen! Wij hebben hart voor alle mensen in de Heuvel, van elke leeftijd, opleidingsniveau, nationaliteit e.d. Wij werken zonder verborgen agenda en delen transparant onze visie voor kerkplanting in de 21e eeuw die aansluit bij de (lokale) samenleving, omdat het geloof in Jezus nog zo enorm relevant is.

Kom gerust een keer kijken of neem contact met ons op via het contactformulier!